Hårvård för manliga artister

Idag är det ingen som höjer på ögonbrynen om en man har långt hår. Speciellt inte om han är en artist med pråliga scenkläder som utför ett tungt riff på sin elgitarr. Ändå är majoriteten av alla hårprodukter som finns på marknaden för långt hår riktade till kvinnor. Som man kan det därför vara svårt att veta vilka produkter som passar bäst.

Detta gäller förstås även kort hår, men där är det ofta betydligt enklare att hitta alternativ som främst är riktade till män.

Vilket schampo passar dig?

För att hitta rätt produkter till just ditt hår så måste du först ta reda på vilken hårtyp du har. Om du har problem med klåda i hårbotten så måste du dessutom ta reda på om det är på grund av svett, mjäll eller torrhet.

Nästa steg är att kolla upp vad du använder i din stylingrutin. Oavsett om det är ditt hår eller ditt skägg som du stylat så ska du alltid satsa på rengöringsprodukter som är specifikt anpassade till de kvalitéer som stylingprodukterna ger.

Det kanske låter som en hel djungel av information och produkter men det behöver inte alls vara så svårt. Klicka dig vidare här om du vill lära dig mer.