Flyg till Stockholm för konsert med din idol

Vår vackra huvudstad Stockholm är en perfekt plats för nöje. Utöver ett fantastiskt utbud av restauranger, museum och andra sevärdheter finns här också ett flertal platser där du kan uppleva live musik.

Konserter i Stockholm

Det var 2021 som Globen bytte namn till Avicii Arena. Är du en riktig musikälskare borde du åtminstone en gång i livet uppleva en konsert i den här enorma konsertarenan. Avicii Arena har ett fullspäckat konsertschema som löpet året runt. Och det är dessutom här som finalen av Idol Sverige tar plats.

Om du gillar exempelvis klassisk musik är det Konserthuset Stockholm som du ska besöka. Här kan du se hundratals konserter året om. Och det dessutom inom olika genrer. Såsom jazz, körmusik och opera för att ge några exempel.

Rockälskare däremot bör kolla in spelschemat hos Harry B James. Där kan du uppleva rock spelningar live i en mindre och mer intim miljö. Harry B James bokar ofta stigande stjärnor på rockhimlen för att spela hos dem.

Boka flyg till Stockholm

Bor du långt från Stockholm kan det vara bekvämt att boka en flygresa. Du kan hitta bra alternativ här som passar med datumen för när din favoritidol ska spela på någon av Stockholms alla konsertscener.