Fixa frillan både hemma och på turné

Det är inte alltid så enkelt att hitta tiden för att gå till en frisörsalong och få håret trimmat. Kanske har frisörsalongen inga lediga tider, eller också kanske du själv inte hinner avsätta tillräckligt många timmar för ett frisörbesök.

Kanske är du orolig för att frisören ska döma dig eller störa sig på dig. Det gäller både när du är hemma och när du är ute på turné eller andra äventyr. Då behöver du ett alternativ som ger samma resultat men som är enklare och går snabbare.

Använd professionella produkter på egen hand

Du kan exempelvis handla frisörsaxar eller knivar, trimmers av olika slag, rakverktyg, stylingverktyg och andra tillbehör online. Det finns ofta färdiga paket som du kan vända dig till om du är osäker på vad du behöver för produkter.

Genom att kolla in hemsidan och köpa hem lite härliga verktyg och produkter kan du alltså få en frisörsalong som du kan ta med dig var du än åker. Då behöver du inte bry dig om att kolla var närmsta frisörsalong ligger eller avsätta någon längre tid för en klippning. Utan du behöver bara lite grundkunskaper eller en duktig kompis. Lycka till!