Fixa till skägget under din turné

Om du är artist ute på turné är du helt säkert en mycket upptagen person. Men trots det får du inte glömma bort ditt utseende. För en man med skägg är det extra viktigt eftersom det är mycket mer att hålla reda på.

Skäggvård

Under tiden som du färdas från stad till stad mellan dina framträdanden finns det mycket du kan göra under tiden för att ditt skägg ska se bra ut när du kommer fram, förutsatt att du inte kör. Ta med dig en spegel i baksätet och ansa skägget efter bästa förmåga. Då räcker det med kompletterande vård innan du ska ut på scenen.

Andra människors åsikter och hjälp har stor betydelse. Tala med dina skäggprydda vänner om hur de gör sig fina för att få tips. Du kan till exempel lätt förändra ditt skägg för att få omväxling eller överraska din publik.

Idolturné

Du som åker på turné eller spelar teater får kanske en känsla av att ett långt skägg är i vägen. Men det behöver inte bli ett problem. Tänk på fördelarna. Hårväxten döljer ditt ansikte och får dig att se mystisk ut. Det är populärt bland publiken som ser showen eller pjäsen.